Villa Alessandra

Mehr über Villa Alessandra

Villa Alessandra is gelegen aan de rand van Trogir, een prachtige stad in Midden-Dalmatië, die onder bescherming van UNESCO.

Het huis ligt in een rustige en afgelegen omgeving. Groter is dan 500m2 die zijn onderverdeeld in twee verdiepingen en biedt onderdak aan meer dan 20 mensen (16+7).
Op de begane grond is een keuken, woonkamer, eetkamer en twee slaapkamers met een badkamer. Hier bevindt zich ook een speeltuin met een pooltafel (9ft), tafeltennis en een fitnessruimte. Op de eerste verdieping is er een grote ruime woonkamer met een licht afgescheiden keuken en eetkamer. Drie afzonderlijke kleinere woonkamers zijn gelegen in de buurt en met elkaar verbonden door de deur. Op de eerste verdieping wordt geplaatst zes slaapkamers en vijf badkamers. Groot terras is gelegen aan de zuidkant met uitzicht op het zwembad en het groen. Op de binnenplaats is grote barbecue plaats met een zomer keuken.

Als u wilt ontspannen in alle rust met uw familie en vrienden, is dit de plek voor jou!

Positie van Villa Rossa kunt u gemakkelijk vinden. Snelle verbindingen met interessante bezienswaardigheden in de omgeving. Van Trogir we zijn gelegen op 5 km, terwijl van het centrum van Split 15 km. Onze locatie maakt het mogelijk alle uitstapjes naar beroemde toeristische attracties in de omgeving. (Trogir, Split, Kastela, Klis, Solin, Sibenik, Krka, Primošten).

Wij zijn gevestigd in de buurt van de luchthaven van Split, naast het huis is er een bushalte, waardoor we verbonden met Split en Trogir. Voor gasten die met de auto voordeel is de nabijheid van de snelweg (tol Plano) en grote parkeerplaats naast het huis.

Für Ihren Traumurlaub