Villa Alessandra

Više o Villi Alessandra

Villa Alessandra se nalazi na rubnom području Trogira, prekrasnog gradića u srednjoj Dalmaciji koji je pod zaštitom UNESCO-a.

Kuća je na osami. Njena veličina prelazi 500m2 raspoređenih u dvije etaže te omogućava smještaj za više od 20 osoba (16+7).
U prizemlju se nalazi kuhinja, dnevna soba, blagovaonica te dvije spavaće sobe s kupaonicom. Tu je jos smještena i igraonica s biljarskim stolom (9ft), stolnim tenisom i teretanom.
Na katu se nalazi veliki prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom te tri odvojena manja dnevna boravka.  Uz to je još smješteno šest spavaćih soba i pet kupaonica te terasa s prekrasnim pogledom na bazen i zelenilo.
U dvorištu se nalazi veliki roštilj kraj kojega je ljetna kuhinja.

Ukoliko se želite odmoriti u miru i tišini, sa svojom obitelji i prijateljima, ovo je pravo mjesto za Vas! Svojom pozicijom Villa Alessandra vam omogućava jednostavno pronalaženje iste, te brzu povezanost sa zanimljivim lokacijama u okolici. Od centra Trogira smo udaljeni 5km dok do centra Splita ima 15km. Naša lokacija omogućava i cijelodnevne izlete do poznatih turističkih atrakcija u okolici. (Trogir, Split, Kaštela, Klis, Solin, Šibenik, NP Krka, Primošten).

Nalazimo se u neposrednoj blizini aerodroma Split – Kaštela, odmah kraj kuće se nalazi i autobusna stanica putem koje smo povezani sa Splitom i Centrom Trogira. Za goste koji dolaze osobnim automobilom prednost je blizina autoputa (naplatne kućice Plano).

Za vaš odmor iz snova